top of page

Remoto Solutions Visuelle hjelpeverktøy er nå tilgjengelig i Salesforce


Vi er veldig glade for å kunngjøre at Remoto Solutions Visuelle hjelpeverktøy nå er tilgjengelig i Salesforce. Dette gjør Remoto Solutions Remote veiledning til en naturlig del av allerede etablerte støtteprosesser i Salesforce, og gjør det mulig for serviceagenter og feltteknikere å raskt starte en ekstern veiledningssamtale og løse kundestøtteforespørsler raskere.


Remoto Solutions visuelle hjelpeverktøy i eksisterende arbeidsflyter

Serviceagenter og feltteknikere som jobber i Salesforce kan nå enkelt sette opp Remoto Solutions-samtaler med kunder for å løse problemene deres raskere. Remoto-løsninger i Salesforce kan brukes av de kundene som bruker Salesforce Service Cloud, både med og uten Salesforce Field Service, samt de som bruker Salesforce CRM-tjenestemodulen.


Med støtte for Salesforce Omni-channel og Service Cloud sine støttekanaler, er det veldig enkelt å starte en Remote veiledningssamtale uansett hvilken kanal som brukes til å kommunisere med sluttkunder. Det kan være e-post, tekstmeldinger, sosiale medier eller chat i sanntid.


Kundekommunikasjon gjøres ved å bruke standard Salesforce-maler og hurtigtekster for å tilpasse seg eksisterende støttearbeidsflyter. Remoto Solutions kan enten legges til allerede eksisterende maler og hurtigtekster, eller Remoto Solutions-spesifikke maler kan opprettes etter behov. Videre integreres Remoto Solutions i Salesforce med aktivitetshistorikken og tidslinjen, noe som gjør det enkelt å følge opp og spore bruken av Remoto Solutions for å løse kundeproblemer.


Svært tilpassbar

Remoto Solutions i Salesforce er svært fleksibel og kan justeres av hver kunde i henhold til deres behov og deres Salesforce-oppsett. Mens den typiske brukssaken innebærer å starte et Remoto Solutions Remote anrop fra en Salesforce-støttesak eller arbeidsordre, kan Remoto Solutions brukes på ethvert Salesforce-objekt. Dessuten er Remoto Solutions komponentplasseringen også svært fleksibel og kan justeres etter behov.


Forbedret problemløsning med kraftige verktøy

For raskere problemløsning tilbyr Remoto Solutions visuelle veiledningsverktøy drevet av utvidet virkelighet. Hender og objektoverleggsfunksjoner som Pointpad lar deg gi intuitive instruksjoner raskt, med sanntidspekere kan du fremheve spesifikke områder og med merknader kan du gi mer komplekse instruksjoner og veiledning. For å aktivere håndfrie operasjoner kan du zoome inn og ut eksternt, ta eksterne øyeblikksbilder og aktivere enhetens lommelykter eksternt.

2 views0 comments
bottom of page