top of page

Remoto Solutions Pointpad for ekstra tydelighet ved digitalt samarbeid

Pointpad Hands Overlay har vist seg å være mye mer effektivt når du instruerer noen om hvordan de skal løse en spesifikk oppgave. Vis motparten nøyaktig hva du mener i stedet for å forklare det med ord. Det viser seg eksepsjonelt nyttig når du viser noen hvordan man skruer en skrue, forklarer hvilken ledning som går hvor, eller gir andre instruksjoner der kompleks teknisk støtte er nødvendig. Pointpad Hands Overlay er også veldig viktig når du trenger begge hender for å gi instruksjoner eller veilede noen gjennom vanskelige oppgaver.


Pointpad gjør hvilken som helst datamaskin til en kraftig guidestasjon, perfekt for in-house Helpdesk-fagfolk eller tekniske støttesentre. Du kan unngå misforståelser og fjerne språkbarrierer ved å vise, ikke fortelle, noe som fører til rask og effektiv problemløsning og fornøyde kunder og kolleger.

Hvem bør bruke en Pointpad?

Pointpad er nyttige for alle som har tenkt å bruke Remoto Solutions fra en stasjonær datamaskin eller laptop, noe som kan være nyttig under daglige samtaler. Pointpad er ekstra maskinvare som Remoto Solutions tilbyr, brukt av personer for å gi klare instruksjoner, vanligvis for eksperter i et helpdesk-oppsett. Det kommer godt med når du trenger begge hender for å gi instruksjoner eller veilede noen.


Pointpad har et kamera installert over området der du viser instruksjoner med hendene, slik at begge hender er frie til å peke på bestemte områder og gi intuitive instruksjoner.

Takket være det innebygde lyset og den svarte bakgrunnen kan kameraet enkelt skille hendene dine fra omgivelsene og sikre at mottakeren ser et skarpt og klart bilde med kun overliggende hender.

2 views0 comments
bottom of page